Läkarmottagning Vasa Viktoria

Vi är en privat specialistmottagning som sedan starten 2012 har erbjudit medicinska och estetiska behandlingar samt hälsoundersökningar för privatpersoner och företag.
Vi är specialiserade på utredning och behandling av håravfall. Läs mer under fliken Göteborgs Hårklinik.
 

Som patient hos oss kan du känna dig trygg. Här arbetar endast specialistläkare med bred kompetens och lång arbetserfarenhet. Vi tar oss alltid tid och du bemöts med ett genuint intresse, vad du än söker för. Vi har både patientansvarsförsäkring och behandlingsskadeförsäkring.

Dr. Johanna Carlsson

Dr. Carlsson har arbetat inom både den offentliga och den privata vården sedan 1984. Hon besitter en gedigen och mångårig utbildning inom allmänmedicin och vidareutbildning inom estetik. 

" Hur man trivs med sitt yttre är ofta en viktig del av välbefinnandet, 
 därav kopplingen mellan den traditionella läkarrollen och estetik. "

Specialistläkare i allmänmedicin

Vidareutbildad inom estetik
Specialiserad på PRP samt utredning och behandling av håravfall

Specialområde

På senare år har Dr. Carlsson intresserat sig allt mer för kroppsegen blodkomponentbehandling med PRP inom både medicinska och estetiska behandlingsområden.

Människokroppen är fantastisk på många olika sätt, inte minst med sin förmåga till cellförnyelse och självläkning. Att kunna utnyttja och förstärka kroppens egna, naturliga läkningsmekanismer är på många sätt ett högintressant område. 

Möten med patienter som lider av olika former av håravfall har fått Dr. Carlsson att förstå komplexiteten bakom hårproblem. Dr. Carlsson har därför fördjupat sina kunskaper inom området och är idag en av Sveriges ledande specialister på utredning och behandling av håravfall.

Dr. Carlssons arbete med PRP och patienter som lider av håravfall har även uppmärksammats i media.